Katokviz

Naslovna > katokviz

katokviz

Otkad postoji Župa sv. Pavla apostola u Retkovcu postoje i mladi koji svoj život, mladenačke ideale i talente ugrađuju u život svoje župe, a zauzvrat bivaju obogaćeni brojnim duhovnim darovima, prijateljstvom i zajedništvom u zajednici Kristovih učenika. Retkovečka zajednica mladih osnovana je nekoliko mjeseci nakon službenog otvorenja župe i od tada se mladi redovito okupljaju na tjednim vjeronaučnim susretima.

Današnja zajednica mladih nosi naziv „Vocati“, što znači „pozvani“, a okuplja 40ak aktivnih članova. Mladi su se do unazad nekoliko godina okupljali na molitvenim susretima, raznim katehezama i predavanjima gostiju koji bi dolazili u župu. Unazad dvije godine koncept zajednice se malo promijenio. Susreti zajednice mladih sada se održavaju dva puta tjedno, od čega je utorak rezerviran za katehezu za mlade, dok se petkom u 20.30 redovito održavaju različiti sadržaji.

Novosti

Sve novosti vezane uz susrete zajednice mladih petkom, održavanja pojedinih aktivnosti, izvještaje sa susreta i ostale obavijesti možete pronaći ovdje.