Dječje ljeto

Naslovna > Dječje ljeto​

Dječje ljeto​

Dječje ljeto je projekt inspiriran salezijanskim oratorijem za djecu. U našoj župi nastalo je 2021. godine na inicijativu i organizaciju župnog vikara vlč. Branimira Jagodića i s. Viktorije Predragović. 

Dječje ljeto okuplja djecu osnovnoškolske dobi i održava se tijekom ljetnih praznika, netom nakon završetka škole, u prostorima naše župe. Djeca kroz molitve, radionice, igre, plesove, igrokaze i filmove jačaju svoju vjeru, grade zajedništvo oslanjajući se jedni na druge i razvijaju zdrav osjećaj kompetitivnosti, skupljajući plodove kroz sve dane dječjega ljeta. 

Na kraju dječjega ljeta proglašava se pobjednička grupa koja osvaja simboličnu nagradu. 

Ljepota ovog projekta je što okuplja gotovo čitavu župnu zajednicu. Djeca su sudionici dječjeg ljeta, mladi su animatori, nosioci samoga projekta, dok se ostali župljani uključuju kao logistika te pomoć oko nabave i pripreme materijala, hrane i pića. Također, neizostavna je molitvena potpora naših starijih župljana. 

Novosti

Informacije vezane uz Dječje ljeto

Ovdje možete pronaći sve što vas zanima o datumu održavanja dječjeg ljeta, načinu prijave, izvještaje s održanih dječjih ljeta i još mnogo toga.

svjedočanstva

Kakvi su doživljaji djece s Dječjeg ljeta?

Galerija