Dječja kreativna radionica

Naslovna > DJEČJA KREATIVNA RADIONICA

DJEČJA KREATIVNA RADIONICA

Pod nazivom „Prijatelji Maloga Isusa“ u župi sv. Pavla Apostola djeluje i mala dječja skupina koja u suradnji s Društvom PMI-a i samostalno održava redovite radionice subotom u 11 sati u prostorijama župnih dvorana. 

Skupina okuplja dvadesetak djece iz OŠ Retkovec i OŠ Mihanović koja se rado odazivaju i izrađuju razne prigodne ukrase koje kasnije na svojim sajmovima nude župljanima za razne humanitarne akcije. 

Voditelj radionice je gđa Marijana Subašić i s. Viktorija Predragović (koordinator). Mala radionica PMI-a ima već svoje redovite akcije, a sve akcije su humanitarnog karaktera. Tako obilježavamo: Misijsku nedjelju, sv. Nikolu, Božić, Župni blagdan – sv. Pavla Apostola, Valentinovo, Dan Očeva, Uskrs, Majčin dan. Prihode s naših sajmova redovito namjenjujemo za potrebnu djecu iz višečlanih obitelji koje volimo razveseliti svojim darom. 

Uz blagdan PMI-a: Blagovijest u pastoralnoj godini 2021/2022. organizirali smo i akciju „Djeca za djecu Ukrajine“ s nadom da ćemo svojim malim darom barem malo ublažiti patnju tolikih izbjeglica. 

Na našim susretima redovito molimo te učimo kako je potrebno da svako naše djelovanje prati i ustrajna molitva po kojoj dobivamo Božji blagoslov! Zahvaljujemo svim našim podupirateljima i svima koji sudjeluju u našim akcijama! 

Novosti

Vijesti iz kreativne radionice

Sve informacije vezane uz rad dječje kreativne radionice, njihove akcije i prodajne izložbe možete pronaći ovdje.

svjedočanstva

Što kažu djeca o kreativnoj radionici?