Otvorene prijave za Dječje ljeto 2022.

Što je Dječje ljeto?

Dječje ljeto je program za osnovnoškolsku djecu od 1. do 7. razreda, koji se sastoji od različitih molitava, igara, radionica, plesova i druženja. Kroz sve navedene stvari ove godine ćemo se upoznati s misijskim putovanjima sv. Pavla.

Kad i gdje se održava Dječje ljeto?

Dječje ljeto održava se u našoj Župi sv. Pavla apostola – Retkovec ?? ??????? ??. ?????? ?? ???????? ?. ?????? ????. ?. Program svakoga dana započinje okupljanjem u crkvi u 13.00h, a završava nakon svete mise u 19.30h.

Kako prijaviti djecu za sudjelovanje na Dječjem ljetu?

Kako bismo znali sve na vrijeme pripremiti i organizirati, potrebno je znati i broj djece koji će sudjelovati na Dječjem ljetu. Stoga svoju djecu možete prijaviti ?? ???????? ??. ?????? (??????̌???) i to nedjeljom nakon svetih misa ispred crkve kod naših animatora ili kroz tjedan u sakristiji.

Za što dajem 80 kn prilikom prijave djeteta na Dječje ljeto?

Ove godine izradit ćemo prigodne majice za djecu koja će sudjelovati na Dječjem ljetu. Sukladno tome, 30 kn ide za trošak izrade majice, a 50 kn za troškove organizacije i nabavu materijala za radionice i igre.

Ukoliko nekome cijena sudjelovanja predstavlja problem, ?????? ??????? ?? ?? ???? ?????? ?? ?????? ?? ????????? ?? ????̌?? ?????, nego se neovisno o tome slobodno javite.

Ukoliko imate još bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite!