Otvorene prijave za Dječje ljeto 2022.

Što je Dječje ljeto?

Dječje ljeto je program za osnovnoškolsku djecu od 1. do 7. razreda, koji se sastoji od različitih molitava, igara, radionica, plesova i druženja. Kroz sve navedene stvari ove godine ćemo se upoznati s misijskim putovanjima sv. Pavla.

Kad i gdje se održava Dječje ljeto?

Dječje ljeto održava se u našoj Župi sv. Pavla apostola – Retkovec 𝐨𝐝 𝐬𝐫𝐢𝐣𝐞𝐝𝐞 𝟐𝟗. 𝐥𝐢𝐩𝐧𝐣𝐚 𝐝𝐨 𝐧𝐞𝐝𝐣𝐞𝐥𝐣𝐞 𝟑. 𝐬𝐫𝐩𝐧𝐣𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟐. 𝐠. Program svakoga dana započinje okupljanjem u crkvi u 13.00h, a završava nakon svete mise u 19.30h.

Kako prijaviti djecu za sudjelovanje na Dječjem ljetu?

Kako bismo znali sve na vrijeme pripremiti i organizirati, potrebno je znati i broj djece koji će sudjelovati na Dječjem ljetu. Stoga svoju djecu možete prijaviti 𝐝𝐨 𝐧𝐞𝐝𝐣𝐞𝐥𝐣𝐞 𝟏𝟗. 𝐥𝐢𝐩𝐧𝐣𝐚 (𝐮𝐤𝐥𝐣𝐮𝐜̌𝐢𝐯𝐨) i to nedjeljom nakon svetih misa ispred crkve kod naših animatora ili kroz tjedan u sakristiji.

Za što dajem 80 kn prilikom prijave djeteta na Dječje ljeto?

Ove godine izradit ćemo prigodne majice za djecu koja će sudjelovati na Dječjem ljetu. Sukladno tome, 30 kn ide za trošak izrade majice, a 50 kn za troškove organizacije i nabavu materijala za radionice i igre.

Ukoliko nekome cijena sudjelovanja predstavlja problem, 𝐍𝐈𝐊𝐀𝐊𝐎 𝐍𝐄𝐌𝐎𝐉𝐓𝐄 𝐃𝐀 𝐓𝐎 𝐁𝐔𝐃𝐄 𝐑𝐀𝐙𝐋𝐎𝐆 𝐃𝐀 𝐃𝐈𝐉𝐄𝐓𝐄 𝐍𝐄 𝐏𝐑𝐈𝐉𝐀𝐕𝐈𝐓𝐄 𝐍𝐀 𝐃𝐉𝐄𝐂̌𝐉𝐄 𝐋𝐉𝐄𝐓𝐎, nego se neovisno o tome slobodno javite.

Ukoliko imate još bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite!