Župa sv. Pavla apostola Zagreb-Retkovec

Proslava blagdana Blagovijesti

Srijeda, 25. 3. 2015.

Srca članova Društva Prijatelja Maloga Isusa, ovih su dana bila na osobit način povezana! Svi su bili u molitvenom iščekivanju dragog nam blagdana, blagdana Blagovijesti, patrona Društva. Svi su ga željeli što bolje proslaviti. Po svojim župama, predvođeni animatoricama i sestrama, kroz tri dana duhovno su se pripremali. 

Tako je bilo i u našoj župi. Kroz tri dana, od 22.–24. ožujka u 18 sati okupljali su se u župnoj crkvi na svoju molitvenu pripremu. Na sam blagdan Blagovijesti u 18 sati započeli su Veliku devetnicu Božiću. S okupljenim vjernicima slavili su euharistijsko slavlje koje je predslavio vlč. Župnik, a poslije euharistije družili su se u župnoj dvorani.

Posebno su bili svečani trenuci kada su četiri osobe pristupile Društvu te se zajednica ojačala novim snagama. Uz druženje, s. Emanuela je svima pročitala poruku s. Radoslave Radek, vrhovne glavarice Družbe sestara Služavki Maloga Isusa i s. Ane Marije Kesten, ravnateljice Društva. Ovom proslavom započela je intenzivnija priprema za slavlje jubilarnog, dvadesetog susreta u Donjoj Bistri

Župne obavijesti

arhiva obavijesti »

Raspored svetih misa

Župa sv. Pavla - Retkovec

  • radni dani i subota7 i 19 sati
  • nedjelja u 7:30, 9:30, 11 i 19 sati

Majke Božje Lurdske - Čulinec

  • nedjelja u 8:30 sati

Uredovno vrijeme

Radni dani: 17 - 19 sati

Subota, nedjelja i blagdani: samo za neredovite potrebe (bolesničko pomazanje i ispovijed)

Dokumenti

Dokumenti za krštenje

Dokumenti za vjenčanje

Kontakt

Župa sv. Pavla apostola
Aleja Grabova 3
HR - 10040 Zagreb (Retkovec)

tel./faks: 01/2865-453

e-mail: zupasvpavla@gmail.com