Župa sv. Pavla apostola Zagreb-Retkovec

9. smotra zborova u Sesvetskoj Sopnici

Ponedjeljak, 2. 10. 2017.

Zbor mladih Damask nastupio je na 9. smotri duhovne glazbe u Sesvetskoj Sopnici 1. listopada nakon večernje svete mise u 18 sati. Geslo smotre bilo je "Srce moje ne poznaje strah" (ps 27,3).

 
Nastupalo je 6 zborova: zbor Frama Grada Zagreba, grupa RIM, zbor Lilium, sestre Grubišić, zbor Damask i zbor Anima Una. Domaćin je bio zbor Anima Una. Svaki zbor je izvodio dvije pjesme i svaki ih je izveo na poseban i prekrasan način. 
 

Mi smo nastupili četvrti po redu s pjesmama 'Sve na svijetu' i 'Salelaka'. Sve su nas svojim prisustvom hrabrili domaći župljani, a podržali su nas i naš kapelan vlč. Mario Dukić uz nekolicinu naših župljana. U nekoliko proba svladali smo pjesme i njihove koreografije. U pjesmi 'Sve na svijetu' solist je bio Kristijan Lujić, a na klavijaturi je bio Lovro Knežević, na gitari Izak Trubić i na violončelu Dubravka Knežević. U pjesmi 'Salelaka' na bubnjevima je bio Lovro Knežević. Svi su bili oduševljeni tom afričkom pjesmom.
 

Nisam se bojala ovog nastupa jer smo kroz pjesmu slavili Boga i Njemu pjevali, a ne osjećaš strah prema onom koga voliš. Želim slaviti Boga kroz pjesmu jer 'Tko pjeva, dvostruko moli!' Župnik župe BDM Anđeoske je na propovijedi rekao: "Vaš predivan glas je talent koji vam je Bog darovao i zato ga koristite." Da, želim ga koristiti sudjelujući na ovakvim susretima i u svakoj prilici. Nakon nastupa smo se okrijepili. Bogu hvala na ovom susretu jer smo zasigurno bogatiji i radujem se novom.
Ema Mlinarić
 

Župne obavijesti

arhiva obavijesti »

Raspored svetih misa

Župa sv. Pavla - Retkovec

  • radni dani i subota7 i 19 sati
  • nedjelja u 7:30, 9:30, 11 i 19 sati

Majke Božje Lurdske - Čulinec

  • nedjelja u 8:30 sati

Uredovno vrijeme

Radni dani: 17 - 19 sati

Subota, nedjelja i blagdani: samo za neredovite potrebe (bolesničko pomazanje i ispovijed)

Dokumenti

Dokumenti za krštenje

Dokumenti za vjenčanje

Kontakt

Župa sv. Pavla apostola
Aleja Grabova 3
HR - 10040 Zagreb (Retkovec)

tel./faks: 01/2865-453

e-mail: zupasvpavla@gmail.com