Župa sv. Pavla apostola Zagreb-Retkovec

20 godina zbora mladih Damask

Ponedjeljak, 9. 4. 2018.

U nedjelju Božjeg milosrđa, 8. travnja 2018., naš zbor mladih "Damask" svečano je obilježio 20. obljetnicu svoga djelovanja. 

Koncertom koji su pod geslom »Sa svetim Pavlom Boga slavimo, djelima svojim Krista naviještajmo« održali u ispunjenoj župnoj crkvi, mladi su ponajprije željeli dati hvalu Bogu za sve milosti i darove primljene kroz protekla dva desetljeća, za svih 230 mladih koji su kroz 20 godina djelovali u zboru, ali i prisjetiti se važnih trenutaka koji su na poseban način obilježili djelovanje zbora. Zato su uz sadašnjih 50-ak članova zbora, u programu proslave sudjelovali voditelji, svirači i pjevači koji su zbor stvarali prije 20 godina, kao i oni koji su u zboru pjevali i svirali kroz sve protekle godine.

Zahvaljujemo dragome Bogu na svim darovima, susretima, radosti, vremenu i uspjesima koje "Damask" postiže svojim radom, trudom i njegovanjem liturgijskog pjevanja kao i izvedbom duhovnih skladbi i šansona te sudjelovanjem na koncertima u i izvan župe. Neka Bog blagoslovi, a sveti Pavao svojim zagovorom čuva i prati naš zbor mladih "Damask".

Župne obavijesti

arhiva obavijesti »

Raspored svetih misa

Župa sv. Pavla - Retkovec

  • radni dani i subota7 i 19 sati
  • nedjelja u 7:30, 9:30, 11 i 19 sati

Majke Božje Lurdske - Čulinec

  • nedjelja u 8:30 sati

Uredovno vrijeme

Radni dani: 17 - 19 sati

Subota, nedjelja i blagdani: samo za neredovite potrebe (bolesničko pomazanje i ispovijed)

Dokumenti

Dokumenti za krštenje

Dokumenti za vjenčanje

Kontakt

Župa sv. Pavla apostola
Aleja Grabova 3
HR - 10040 Zagreb (Retkovec)

tel./faks: 01/2865-453

e-mail: zupasvpavla@gmail.com