Župa sv. Pavla apostola Zagreb-Retkovec

Ovotjedni oglasi

Nedjelja, 11. 6. 2017.

ŽUPNI OGLASI, PRESVETO TROJSTVO, 11. lipnja 2017.
 
Od važnijih spomendana ovaj tjedan slavimo: 
Utorak: Sv. Antun Padovanski - toga dana imat ćemo svete mise u 7.00 i 19.00 sati. 
Četvrtak: Presveto Tijelo i Krv Kristova - Tijelovo. Svete mise su u 7.30 i 19.00 sati, a u Čulincu u 8.30 sati. Svečana procesija bit će nakon večernje sv. mise prema već ustaljenom rasporedu pa dođite u što većem broju na večernju svetu misu i procesiju, a roditelje potičemo da povedu i djecu.
 
U subotu, 17. lipnja pod misom u 10 sati, uzoriti gospodin kardinal Josip Bozanić, zagrebački nadbiskup zaredit će za svećenike ovogodišnje đakone u zagrebačkoj Prvostolnici. Ujedno će Kardinal zahvaliti i biskupu u miru mons. Valentinu Pozajiću na suradnji. Svi koji možete pođite na ređenje.
 
Tijekom mjeseca lipnja skupljamo bombone i školski pribor za djecu u Dječjem domu u Nazorovoj. Svoj doprinos možete ostaviti u košari na stoliću za tisak na izlazu iz crkve.
 
Godišnji susret PMI bit će 1. srpnja u Zagrebu. To je i prilika u kojoj će sestre SMI zahvaliti Bogu za 100 godina služenja u gradu Zagrebu. Pozivamo sve koji se žele uključiti u ovo slavlje da se prijave u župnom uredu. Polazak je u 10.30 ispred crkve 1. srpnja.
 
Danas završavamo s vjeronaučnom i školskom godinom, te u prvom redu zahvaljujemo dragome Bogu za sve primljene milosti, a i našu zahvalu upućujemo svim vjeroučiteljima, profesorima i ravnateljima naših škola što su se trudili i prenijeli znanje našoj djeci. Zahvaljujemo vama dragi roditelji što ste nas sve pratili u ovoj vjeronaučnoj godini i rado se odazivali na zajedničke susrete.
 
Hvala i vama draga djeco na svakom vašem dolasku ne samo na sv. misu već i na sve druge događaje koji su se održavali u ovoj školskoj godini - probe pjevanja, radionice, ...
 
Od sljedeće nedjelje nema svete mise u 9.30 sati već su svete mise u 7.30, 11.00 i 19.00 sati, a u Čulincu ostaje u 8.30 sati.

Župne obavijesti

arhiva obavijesti »

Raspored svetih misa

Župa sv. Pavla - Retkovec

  • radni dani i subota7 i 19 sati
  • nedjelja u 7:30, 9:30, 11 i 19 sati

Majke Božje Lurdske - Čulinec

  • nedjelja u 8:30 sati

Uredovno vrijeme

Od utorka do petka: 17 - 18:50 sati

Dokumenti

Dokumenti za krštenje

Dokumenti za vjenčanje

Kontakt

Župa sv. Pavla apostola
Aleja Grabova 3
HR - 10040 Zagreb (Retkovec)

tel./faks: 01/2865-453

e-mail: zupasvpavla@gmail.com